Hakkımızda

  Şirketimizin kurucusu olan Tahsin İbrahimağaoğlu 1967 yılında Ağaoğlu İnşaat Şirketini kurmuş, ilk inşaatını İstanbul’da Millet caddesinde yapmıştır. Şirketimiz Ağaoğlu İnşaat adı altında 46 yıldan beri İstanbul’un merkezi yerlerinde (Moda, Erenköy, Bağdat Caddesi, Feneryolu, Fatih vb.) birçok konutlar ve iş merkezleri inşa etmiştir. 

Değişen ve gelişen ülkemizde modern yaşam standartlarına uygun konutlar üretilmesi ihtiyacı doğmuştur. Artarak devam eden konut açığının karşılanmasında sektörün güçlü bir temsilcisi olarak firmamız önemli katkı sağlamış, birçok aileyi ev sahibi yaparak güven ve kalitenin simgesi olmuştur."Müşteri memnuniyeti ve güven, kalite ve sürat" ilkelerini esas alan firmamız, taahhütlerini yerine getirmekte gösterdiği titizliğiyle hak ettiği teveccühü kazanmış, konut yatırımında ilgi odağı haline gelmiştir. 

Misyonumuz

Çağdaş yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap veren, insanların yaşam alanlarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunan, inşaat sektöründe ekonomik, estetik ve güvenliği bir arada sağlayan, kaliteli üretim ve yaşanabilir çevre yaratma çabasında olan firmamız; yapı alanında kalıcı çözümler sunan bir kuruluş olmuştur. 

Daha modern çağdaş yapılar üretmek için sektördeki gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, en etkin şekilde kullanmak prensiplerimiz arasındadır. 

Vizyonumuz 

Hizmet ettiğimiz toplum için en güvenilir ve sağlıklı olanı bir noktada buluşturarak, değişimlere ayak uyduran, kalıcı olmayı ve  sürekli  büyümeyi hedefleyen şirketimiz bu anlayış içinde çalışmaktadır. 

Yaptığımız projelerdeki amacımız insan hayatını kolaylaştıran huzur dolu güvenli mekanlar üretmektir.